Gårdagen

Bloggsidan fungerade inte igår så jag kunde inte skriva på grund av det.. Igår var jag hemma runt nio då jag hade vägarna förbi Vodafone igen. Jag satt alltså där i ungefär 1,5 timme för att de skulle fixa mitt simkort! Jag skulle även ha tillbaka de pengarna som jag hade spenderat och jag satt ganska länge för att försöka få extra pengar också, pga att det här problemet har "påverkat min vardag på ett mycket negativt sätt". Efter mycket om och men fick jag 20 rupiees extra. 20 rupiees, vem bryr sig om det liksom! Jag lämnade butiken med orden, "This is crap! I hope I never have to come back again".

Jaja, det problemet är i alla fall fixat nu.. Idag ska vi se hur det går att fixa banken. Ska dit och jag kommer inte åka därifrån förrrän jag har sett att de har faxat iväg min ansökan där de ska skriva "PRIO 1" på med röd penna! Haha, vi får se om jag lyckas med det eller inte... Jag ska snart åka iväg till Nordic Talks kontoret och hämta paket som väntar på mig där, spännande att se vad det är i..

Just det, alla mina kollegor är mig på spåren nu när det gäller mitt mitt nya nummer. Tydligen så har alla börjat skicka sms till mig och ringa mig, vilket såklart inte fungerar när jag inte använder det gamla numret. Någon sa att smsen inte kommer fram, någon annan sa att mitt nummer var avstängt samtidigt som jag pratade i telefon. Och jag får liksom sms och samtal när jag sitter på kontoret, som alla kan höra. De har fortfarande inte insett att jag har ett nytt nummer.. Antingen är dem helt blåsta eller så fattar dem ingenting.. Jag gissar på att de inte fattar någonting!


Comment
Postat av: Lisa

Hej!



Nu skall jag, Kim, mamma och pappa ut på stan. Det snöar för fullt - mysigt.

Öppna inte paketen innan julafton nu ;-)



Kram och vi hörs imon

2010-12-18 @ 11:28:53
Postat av: Sara

Mysigt hoppas att ni får en bra dag! Jag öppnade bara det som inte var en julklapp, alltså strumporna.. De andra är fortfarande inslagna. Ett paket är lite halvöppet efter den långa resan. Ska nog lämna paketen hos min granne så jag inte kan öppna!

2010-12-18 @ 12:16:49
URL: http://sarasindia.blogg.se/

Comment here:

Your goodname:
Remember me

Email: (will not be published)

URL/Blogaddress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0