Besviken...

Jag har fortfarande inte berättat om hur det gick med banken. Jag kan säga att jag är riktigt besviken för att det var så himla enkelt. Inget kul eller spännande hände... Jag kom dit på morgonen med mina chefer Philip och Christina, Philip var min "introduction" vilket innebar att han skulle skriva på papper att han kände mig osv, ja sen så fick jag skriva på med adress, mitt namn, pappas? namn (daughter of), och lite annat. Lämnade sedan in ansökan, fick sätta in 1000rs (150kronor) så att kontot skulle öppnas. Mitt bankkort skulle ta cirka en vecka sa de, och tills dess så ska jag få, håll i er, CHECKAR! Haha, jag har aldrig använt en check i mitt liv! Jag vet inte ens vad jag ska göra med dem.. Tar man ut pengar med dem eller handlar man med dem? Detta mysterium löser sig nog snart...

Mina checkar ska jag få på måndag, Philip ska hämta ut dem på banken åt mig då jag jobbar och inte har tid. Jag hoppas förresten att mitt bankkort är ett VISA, så att jag kan betala med det. Det glömde jag helt av att fråga. Åh, säg inte att det är ett sånt där kort som man enbart kan ta ut pengar i bankomaten. När hade man ett sådant, typ på högstadiet eller? Hej 90-tal, jag är tillbaks =).

Comment
Postat av: j o a a n s s o n 's ♥

svar: varför bor du i Indien? :P

2010-11-14 @ 16:14:38
URL: http://johaanssons.blogg.se/
Postat av: Ida

fan vad coolt att bo där :D

2010-11-14 @ 16:24:00
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag bor i Indien dels för att jag har min pojkvän här och för att jag har lyckats att få ett arbete här.. Ni borde åka till Indien om ni inte har varit här, det är fantastiskt =)

2010-11-14 @ 17:38:14
URL: http://sarasindia.blogg.se/
Postat av: ♥ L A I L A ♥

Kul =) det är ett konsultföretag =)

2010-11-14 @ 18:39:07
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: FATMA | underhållning

Vad tycker du om låten Ghost Town av Cary Brothers då? :)

2010-11-14 @ 18:52:09
URL: http://fatmas.blogg.se/

Comment here:

Your goodname:
Remember me

Email: (will not be published)

URL/Blogaddress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0