Inte ensam längre

Min roomie kom hem igår kväll, det var en trevlig överraskning.. Nu slipper jag sova med lamporna tända i huset.. Så idag när jag vaknade bjöd hon mig på frukost/lunch och vi satt och pratade och åt tillsammans. Skönt att ha sällskap i huset igen.. Det är skönt att bo ensam, men det är väldigt skönt att ha sällskap också, tror jag gillar mer att ha sällskap nu för tiden faktiskt..

Nu så har hon åkt till Commercial street, hon måste köpa 20 klänningar och några smycken. Hennes bror ska gifta sig i maj, så de ska ge bort en massa klänningar till släkten och så ska min roomie ha några smycken till sig själv. Jag har såklart blivit inbjuden också, men bröllopet är i Delhi, och så vet jag inte om jag är här i maj. Så den här gången får jag hoppa över bröllopet...

Nu ska jag sätta mig och fixa lite grann, har precis kommit hem efter att ha varit på posten. Vi får se om det är någon som får post den här gången.. Alla mina andra saker som jag har skickat har aldrig kommit fram, fast jag har nu fått mina aningar om varför.. Får se om det stämmer, i så fall ska nu detta komma fram..

Trevlig lördag allihopa, jag hoppas på att gå ut ikväll, men jag är säker på att det kommer regna ikväll igen, och då är det verkligen inte kul att gå ut.. Vi får se hur det blir.


Comment

Comment here:

Your goodname:
Remember me

Email: (will not be published)

URL/Blogaddress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0