Nya lägenheten

Fick hjälp av mina kompisar igår att flytta. Dock blev det senare än vad jag hade planerat så att det blev inte någon shopping som jag hade tänkt. Jag får göra det idag istället. Jag sitter just nu hemma hos Rukesh och väntar på att Nitin ska bli klar med vad det nu är han sysslar med så att han kan köra mig och hjälpa till att shoppa det som jag behöver. Det allra viktigaste är att jag får en madrass.


Mitt nya rum


The vardagsrum


Comment
Postat av: Lisa

Det ser faktiskt rätt mysigt ut i ditt och i vardagsrummet. Jag fundera rpå en sak; är det ett handfat jag ser i vardagsrummet??



Hoppas du kommer trivas bra och roligt att du har hittat nya avdelningar när du är och handlar mat. Din indiska kulinariska sida kommer att upptäckas nu. Härligt att du kan baka negerbollar!

Du kanske kan göra Rocky road också :-)



Kram

2011-02-28 @ 09:27:10
Postat av: Sara

Ja, det är ett handfat i vardagsrummet! Du ser då verkligen allt... Men jag tror jag vet varför man har det, kom precis på det! Man käkar ju med händerna här, så det måste ju vara så att man kan tvätta händerna direkt efter maten utan att behöva gå till toaletten. Shit va smart jag är, så måste det ju vara!



Dumle kommer nog vara svårt att få tag på, marshmallows vet jag inte heller om det finns. Jag börjar nog lite smått med Negerbollar bara.. Hade ni det bra på Kims födelsedag? Han sa att du hade planerat en hemlig aktivitet.. Jag har gett upp att skicka kort nu, då de ändå inte kommer fram!



Kram

2011-03-01 @ 06:57:18
URL: http://sarasindia.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jätte fint! Såg precis ut som Sandys lägenhet och skönt med lite space:-) Hur trivs du i B-lore? Och när kommer du flytta till Mumbai? Lycka till med allt och det är alltid spännande att läsa vad som händer i ditt liv. Jag & bebis mår bra och jag har gått upp hela 10 kg! Ahh...så nu är jag över 60 kg, helt sjukt när man är van att vara liten:-)

Kram kram

2011-03-02 @ 06:18:39

Comment here:

Your goodname:
Remember me

Email: (will not be published)

URL/Blogaddress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0