Konstig kille

Nu har jag fått ännu ett bevis på att du ska vara väldigt noga med till vem du ger ditt nummer. Har träffat på en kille ett flertal gånger och vi umgicks ganska mycket, snackade och hade det kul många gånger. Tillslut så fick han mitt nummer då jag trodde att vi var kompisar. Igår ringde han mig och frågade om vi kunde träffas, jag sa att jag skulle ut med mina kompisar men att han kan ju komma förbi om han ville. Vilket han gjorde. Det dröjde inte många minuter innan han blev väldigt konstig.

Han sa saker som att han skulle ta hand om mig nu, jag var hans, vad jag än vill ha så fixar han det, jag ska lita på honom, jag gillar honom etc etc...... När han ville bjuda mig på en drink och jag svarade att jag inte dricker blev han nästan arg på mig, när jag hängde med mina kompisar blev han arg för att de inte behandlade mig med respekt... Jag blev arg på honom och sa såklart till honom att lägga ner. Jag gick iväg till mina kompisar igen och han följde efter. Mina kompisar blev skitsura på honom, stod och skrek på honom. En av mina kompisar blev så himla arg, så han var tvungen att gå därifrån. Vi andra följde efter och bestämde att det var dags att åka hem.

Konstiga killen följde ju såklart efter, så en annan av mina kompisar sa till honom att dra, men det gjorde han inte. Jag sa att det var okej och bad att få prata med honom i några minuter. En av vakterna märkte dock att någonting var fel så han lämnade inte min sida, gulligt! Så där stod konstiga killen och förklarade att han var full, att han gillade mig, att mina kompisar inte var bra för mig etc.. Och jag blev arg igen, sa till honom att jag litar inte på dig, du är inte min pojkvän, kalla mig inte din tjej eller baby, sluta vara överbeskyddande etc. Sedan tog jag trapporna och lämnade honom och jag och mina kompisar åkte hem till ena killens hotell och satt och snackade några timmar innan vi drog hem..

Historian är egentligen lite längre, mer saker hände men jag orkar inte skriva allting, det var bara så konstigt alltihop.

Summa summarum; Jobbiga killar finns överallt. Ge inte ut ditt egna nummer till någon!


Comment
Postat av: Juliya

tack ska komma ihåg det :/ :)

2011-06-25 @ 20:22:07
Postat av: Sara

Det kan dock vara frestande när man är ny och tror att man träffar kompisar.. Det är bättre att ta deras nummer, eller att kanske ha två nummer varav ett man kan ge ut (det numret som inte används lika flitigt).

Jag har börjat ge ut min killkompis nummer, funkar skitbra =)

2011-06-25 @ 22:09:28
URL: http://sarasindia.blogg.se/
Postat av: Juliya

smart med 2 nummer, ska ordna det väl därnere.



2011-06-27 @ 09:12:39
Postat av: Sara

Jag är säker på att jag redan har frågat detta, men jag har tyvärr glömt av. Ska du komma till Bangalore? När kommer du? Hur länge stannar du? Vad ska du göra? Vart ska du bo?

2011-06-27 @ 21:59:06
URL: http://sarasindia.blogg.se/

Comment here:

Your goodname:
Remember me

Email: (will not be published)

URL/Blogaddress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0