Holi coming up

Jag hann inte vara hemma många minuter innan telefonen ringde och jag var tvungen att bege mig ut igen! Till Mantri mall, som tydligen skulle vara Asiens största köpcentrum. Det tror jag inte ett dugg på, speciellt stort var det inte! Det måste finnas större i typ Thailand! Södra Indiens största kanske?

Jag tog i alla fall bussen dit, då det var ganska långt. Fick en ny vän på bussen, och hon kände att det var hennes skyldighet att varna mig för alla hemskheter. Hon tog mig åt sidan när vi båda hoppat av på ändstationen och sa att hon var så orolig för mig när jag åker buss helt ensam, och att jag borde vara särskilt försiktig med män.

Det var ju gulligt av henne att vara så överbeskyddande, men jag har ju hittills klarat mig ganska så bra utan hennes varnande ord, så det kommer nog fortsätta så...

Imorgon är det tydligen Holi! Den festival som jag har längtat efter sedan jag kom till Indien. Dock så firas den knappt i Karnataka vilket ju är så himla tråkigt. På Holi så kastar man en massa färg på varandra, och jag hoppas så att jag får ta del av detta någonstans! Det kan bland annat gå till så här;




Comment
Postat av: Lisa

Den festivalen pratade de om på tv häromdagen.

Gäller att inte gå ut med fina kläder :-)

Hoppas du får en bra lördag, idag skall jag och Stina gå på Mia Skäringers show på konserthuset, det blir kul!!! Sedan blir det efterföljande middag på "Trattoria da Pasquale"

Imon blir det brunch på Casino Cosmopol med Stina och Gustav.



Kram kram

Lisa

2011-03-19 @ 12:47:03

Comment here:

Your goodname:
Remember me

Email: (will not be published)

URL/Blogaddress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0